demarketingmoolenaar_def(7).jpg

Over De Marketingmoolenaar

👱‍♀️Ik ben Loïs Moolenaar. Jouw online marketeer gespecialiseerd in social media. Maar naast het zijn van online marketeer, ben ik ook enorm creatief en hou ik van gezelligheid.

👩‍🎨Toen ik nog een klein meisje was, schilderde ik al veel en maakte ik mijn eigen sieraden. Als ik het weekend bij opa en oma bleef slapen, ging ik altijd haken en breien met oma. Mijn creativiteit begon dus al op jonge leeftijd.

👸Ik wilde vroeger altijd graag prinses worden (thank you Disney), maar toen ik dat uit mijn hoofd had gezet, wilde ik iets met mijn creativiteit gaan doen. Maar wat? Ik was goed in economie en had voor een economische opleiding gekozen: Commerciële economie op het Windesheim in Zwolle.

🚀Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn creativiteit ook commercieel is in te zetten m.b.v. social media! Ik ben er tijdens mijn stage achter gekomen dat ik social media enorm leuk vind om te doen voor bedrijven. Voor verschillende bekende merken heb ik de social media mogen onderhouden. Niet alleen het maken van content, maar ook het verkrijgen van volgers en hiermee de interactie aangaan kreeg ik ervaring mee. Daarnaast verdiepte ik mij ook nog in: influencer marketing, het schrijven van social media strategieën, social media advertising en online klantenservice. Dit viel allemaal zo goed in de smaak bij mij dat ik zeker wist: hier wil ik iets mee gaan doen!

🤩Een jaar na mijn stage ben ik mijn bedrijf begonnen. In een korte tijd had ik al snel wat klanten gekregen en ging het beter dan ik had verwacht! Sinds het begin van mijn bedrijf heb ik op persoonlijk vlak ook zo veel geleerd. Want, dream big and you will get there! Don't let your fears get in the way...

💚 Liefs, Loïs

 
demarketingmoolenaar_def(1).jpg

"Ik vind het fantastisch om te zien hoe ik bedrijven kan helpen groeien met vernieuwende creativiteit.


Ik krijg hier niet alleen zelf enorm veel energie van, maar jouw bedrijf kan hier ook een goede boost van krijgen. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of bekijk alle diensten!"

 

Waarom De Marketingmoolenaar?

  • Ervaring opgedaan bij 30+ bedrijven/ merken

  • Verschillende opdrachten mogen verrichten als ZZP'er

  • Creativiteit als passie van jongs af aan

  • Adviseert, maar luistert ook naar jouw voorkeuren