top of page
Yara Dragt Photography DSC02241.jpg

😳Ook zo’n hekel aan social media? Je snapt het niet, je hebt er geen tijd voor of geen zin in… Herkenbaar? Geef het uit handen, ik kom je redden!🦸‍♀️🚀

Social media hulp v.a. 349,- p/m

Social Media Beheer: Text

Herken je dit?

Je post al jaren alleen op social media als er een bedrijfsupdate is, zoals een nieuw project of nieuwe collega. Je weet dat er meer te halen valt met goede social media marketing, maar je hebt er simpelweg geen tijd voor en zin in.

Het is alweer bijna weekend en je komt erachter dat je wéér niets op social media hebt gepost. Je opent Instagram toch maar weer en denkt: "Ja... en nu?". Je hebt geen idee en laat het voor wat het is. Dit gebeurt echter vaker. Voor je het weet, is het jaar weer voorbij en heb je niets aan social media verdiend. Het aantal volgers blijft ook alsmaar steken op 258... Dat moet toch beter kunnen?

Je hebt een algemene marketing afdeling die social media er effe bij doet. Linda doet het prima, maar er gebeurt zo weinig. Het aantal volgers blijft al jaren hetzelfde én je verdient er ook niets aan. "Ach, het ligt vooral aan social media zelf, dat is gewoon niets voor ons", maar is dat zo? Of mist Linda het specialisme social media marketing?

Je post af en toe wat op social media... Een screenshot van een leuke quote, een leuke selfie met een paar emoji's erbij. Maar toch groei je niet op social media en verdien je er ook niets aan. Je besluit nog even door te zetten en post nog steeds 1x per maand wat. Soms een keer een story, dan weer een leuke quote. Niets. Er gebeurt nog steeds niets. Je ziet al die concurrenten maar stralen op Instagram. Veel likes, enorm veel volgers... Je weet het zeker: dit moet anders!

Je probeert elke week regelmatig wat van je te laten horen op social media. Je bent enorm actief, maar toch gebeurt er niets. Je vraagt je af wat je verkeerd doet, want je likes blijven altijd steken rond de 6 of 7... Je beseft dat je iets niet helemaal goed doet en dat je je liever focust op je bedrijf. "Social media is niets voor mij", heb je besloten. Iemand met expertise moet dit voor je doen.

Het is 2019 en zegt tegen je vriend(in)/ collega: "Hey, met dat social media, daar moeten wij ook eens wat mee gaan doen.". Inmiddels is het alweer 2023 en is er eigenlijk nog steeds niets gebeurd. Jullie beseffen je dat je enorm veel kansen en daarmee ook omzet hebt gemist. "Het is nu écht tijd voor actie", denk je. Hoe langer je wacht, hoe meer kansen er aan je voorbij gaan...

Social Media Beheer: List
rocking up xmas social media marleen.jpeg

"Loïs nam zelf veel initiatief om benodigde informatie te halen en wij zagen onze socials meteen groeien in volgers en bereik. Ook het aantal donaties groeide. Een goede match, want de samenwerking verliep zo soepel en “vanzelf”. Heel fijn als je het écht vol vertrouwen uit handen kan geven!"

Marleen - Stichting Rocking Up X-mas

Social Media Beheer: Text

But, why?

Social media marketing is onmisbaar in je marketing- en groeiplan. Als het gaat om meer omzet, klantenbinding & naamsbekendheid. Het is daarom belangrijk dat je dit goed aanpakt. Ga niet hier en daar random afbeeldingen, foto's en screenshots plaatsen. Het spijt me, maar dit is lelijk en werkt niet. Geef social media beheer uit handen! Ik zorg ervoor dat er mooie en converterende content wordt geplaatst mét strategie. Jij kan lekker achterover leunen en mij het werk laten doen. Het enige dat jij hoeft te doen is je omzet in de gaten houden en mij vertellen of je deze groei nog aankan ;)


Ik kom jou redden 🚀

Het is al mogelijk v.a. 349,- p/m!

Social Media Beheer: Text

150%

Gemiddeld groeien mijn klanten met 150% in volgers, likes en reacties binnen een jaar. Dit kan ik ook voor jou regelen. Klinkt goed toch?

€€€

Door deze groei en zichtbaarheid krijgen de bedrijven die ik help maandelijks meer klanten. Dit hoor ik regelmatig van ze terug! Dat wil jij toch ook?

YES!

Jij wil toch ook meer naamsbekendheid, klantenbinding en omzet? Meer dan 50 merken gingen je al voor in de afgelopen 5 jaar. Mis geen kansen, begin nu.

Social Media Beheer: Infographics
social media beheer Loïs Moolenaar.jpg

Werkwijze

Fase 1

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een informele kennismaking leer ik jou en jouw bedrijf goed kennen. Zie dit ook als een waardevolle brainstormsessie, waarin ik meteen tips geef waarover je bijvoorbeeld nog meer kunt posten. Zodra er een match is, gaan we van start met het uitbesteden van je social media.

Fase 2

Start social media strategie

Ik ga helemaal inzoomen op jouw bedrijf, zodat ik alle ins & outs te weten kom. Met deze informatie zet ik namelijk een ijzersterke social media strategie neer. Dit vormt de basis voor jouw supersocials.

Fase 3

Uitwerken social media strategie

In fase 3 wordt jouw unieke en ijzersterke social media strategie uitgewerkt. Dit legt de basis voor jouw supersocials. In deze fase worden ook social media templates gemaakt (vormgeving). Last but not least, zorg ik ervoor dat jouw social media platformen mooi worden ingericht. Het is van belang dat dit allemaal goed staat. Zonder deze ijzersterke basis doe je maar wat. Dat is nou precies iets wat je al tijden deed en je niets opleverde. Am I right?

Fase 4

Puntjes op de i en knallen maar!

Als ik je dit allemaal hebt toegestuurd, sparren we nog even om de allerlaatste puntjes op de i te zetten. Diezelfde maand zorgen we ervoor dat jouw bedrijf groeit en zichtbaarheid gaat ervaren op de socials. Concreet: je ziet het aantal volgers en de interactie groeien.

Fase 5

Let's grow

De startfase is afgerond en nu gaan we knallen. Fase 4 herhaalt zich elke maand. Ik maak elke maand een nieuwe social media planning voor jou inclusief tekst en beeld. Deze plan ik uiteraard ook voor je in. Het is per planning mogelijk om gebruik te maken van één revisie. Tot op het heden gebeurt dit weinig, maar de optie is er. Verder zorg ik voor interactie en groei. Door vanuit jouw pagina te liken, reageren, chatberichten te sturen en story’s te liken… groeit je account nog sneller. Je omzet en klantenbinding zal meegroeien! Hallo nieuwe klanten!

Social Media Beheer: Services

"Ik vond het zelf heel lastig om de socials consequent te doen en om een grote groep mensen aan te spreken. Loïs doet dit super! Mijn Instagram groeit als kool, en er komen leuke reacties van volgers op de posts."

Annika Huizinga - Babybum.nl

Social Media Beheer: Text

Social Media Beheer Pakketten

Er is geen verplichte afname in maanden.

Het advies is om het abonnement minstens 3-6 maanden af te nemen en het liefst voor altijd. Dan ga je echt een groot verschil zien in groei, omzet en naamsbekendheid.

TIP: Kies alleen voor Strategy Only als je zeker weet dat je social media zelf structureel en goed gaat oppakken.

*Prijzen zijn per maand en ex. btw.

Strategy & Quickscan 

997,- eenmalig

Je wil de social media zelf blijven beheren, maar je hebt wel verbeterpunten en een goede strategie nodig.

 • Openingsgesprek (30 minuten)

 • Strategiebepaling en strategie maken​

 • Social media quickscan (alle verbeterpunten in 1 document) t.w.v. 399,-

 • Gesprek na implementatie van strategie (30 minuten)

 • Strategie los aanschaffen= 699,-

Pakket 1: Visibility & Connection

499,-

Je wil goed aanwezig zijn en heel hard groeien is geen must voor je. Daar ga ik je mbv dit maandelijkse social media beheer pakket mee helpen.

 • 8 posts per maand op de tijdlijn

 • 2 uur interactie en groei per maand

 • Webcare (onderhoud chatberichten) van maximaal 1 uur per maand

 • Minimaal 8 story's per maand (IG en FB)

 • Beheer van 1 kanaal: Instagram & Facebook, LinkedIn, TikTok of Pinterest

 • Maandelijks overleg van 15 minuten of 45 minuten per kwartaal

 • 1x social media strategie, inrichting social media kanaal en vormgeving voor de social media templates

Pakket 2: Visibility, Connection & Growth 
(Beste keuze)

799,-

Je wil groeien, zichtbaar zijn & connecties aangaan met je volgers, zodat je uiteindelijk meer betrouwbare fans en klanten krijgt. Daar ga ik je mbv dit maandelijkse social media beheer pakket mee helpen.

 • 12 posts per maand op de tijdlijn

 • 3 uur interactie en groei per maand

 • Webcare (onderhoud chatberichten) van maximaal 1,5 uur per maand

 • Minimaal 12 story's per maand (IG en FB)

 • Beheer van 1 kanaal: Instagram & Facebook, LinkedIn, TikTok of Pinterest

 • Maandelijkse rapportage

 • Maandelijks overleg van 15-30 minuten of 1 uur per kwartaal

 • 1x social media strategie, inrichting social media kanaal en vormgeving voor de social media templates

Social Media Beheer: Price List

Bovenstaande pakketten geven je een indicatie. Deze zijn weergegeven, omdat deze het meest worden gekozen. Elke branche is anders en elke organisatie heeft andere wensen & doelen. Daarom werk ik voornamelijk op maat. Het is daarnaast ook mogelijk om mij in te huren als part-time social media manager. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral contact met mij op!


*Investering v.a. 349,- tot 10.000,- per maand

Social Media Beheer: Text

Kleine Grote Letters

 • De eerste maand bij social media beheer wordt er altijd 499,- extra in rekening gebracht voor een openingsgesprek van 60 minuten en strategiebepaling/ maken van strategie. Daarnaast worden er ook social templates gemaakt en worden de socials mooi ingericht, zoals een bio, header en highlights (t.w.v. minstens €1.000,-)

 • Foto's worden aangeleverd of ik kom foto's maken. Je kan ervoor kiezen om een fotograaf in te huren via mij, ik kan foto's/ filmpjes komen maken of je doet dit zelf. Let op: dit zit niet bij de pakketten in.​​​

 • De pakketten bevatten 1 social media kanaal voor beheer. Het is begrijpelijk als je meer kanalen wilt uitbesteden. Er komen dan extra kosten bij, gezien elk platform om een eigen strategie en content vraagt. Deze kosten zijn bespreekbaar en hangt af van je wensen.

 • Alles buiten de afgesproken taken in het pakket kost een uurtarief van €70,-.

 • De prijzen zijn EX BTW en de prijzen voor de pakketten zijn per maand. 

Social Media Beheer: Text

Wij zijn een match als...

 • Je niet bang bent om eruit te springen en op te vallen

 • Je ook gelooft in 1+1=2​

 • Je het niet erg vindt een deel van de verantwoordelijkheid uit handen te geven

 • Je samenwerken ook belangrijk vindt

 • Je niet alleen de factuur betaalt, maar mij ook op de hoogte houdt van wat er speelt​

 • Je ook weet dat social media beheer niet binnen een paar weken meer klanten oplevert en dat dit tijd en energie kost​​

Social Media Beheer: About Us
bottom of page