Over Mij (en mijn team)

Hi, ik ben Loïs Moolenaar en ik leef volgens het mantra the sky is the limit!

Ik heb geen max. Ik doe niet aan schaarste. Als die in zicht komt, dan geef ik meer werk aan mijn team of ik neem een extra teamlid aan. Deze mentaliteit zoek ik ook in mijn klanten. Bedrijven die ervoor durven te gaan.

Als wij samenwerken, dan zorg ik ervoor dat jij meer omzet draait, meer klanten aan je bindt en naamsbekendheid krijgt. De vraag is: wat ga jij daarmee doen? 😉 

Waarom kies je voor mij?

 • ​Ik vind samenwerken enorm belangrijk. Dat zie je terug in mijn werk. 1+1=3​, toch?
 • Ik heb inmiddels ervaring opgedaan bij 70+ bedrijven/ merken
 • Door mij verdien je uiteindelijk meer geld en houd je tijd over voor andere dingen, zo simpel is het 😉

  Deze bedrijven deelden mijn visie en gingen de lucht in!

  Piet Zoomers
  fit20
  NYP
  NOBCO
  babybum
  Red een kind
  MaPeau
  Natuurlijk online
  Stedelijk Museum Kampen
  Ondernemersliefde
  Tante Vroesh
  Home Start
  Frietzaak
  De Stadshoeve
  De WB shop maker
  Boost Today
  anywine
  adverge
  Rocking up x-mas
  Irene van Gameren
  aviation glass

  Wie haal je in ‘huis’? 😉

  Mijn superpower

  Ik dacht altijd dat ik bijzonder en hoogbegaafd was door al mijn (creatieve) gedachtes, turns out it was ADHD

  Communicatie

  Ik stuur liever spraakmemo’s dan berichtjes, omdat het sneller is, maar ook zodat je hoort of ik een grapje maak of niet (ik had dit ook in moeten spreken geloof ik..)

  Kinderdroom

  👸 Ik wilde vroeger altijd prinses worden (thank you Disney), maar toen ik dat uit mijn hoofd had gezet….

  Realiteit

  …werd ik superheld (thank you Marvel). Grapje natuurlijk (of niet… heb jij mij ooit zien vliegen?).

  Mijn superhelden team

  (Linkedin)
  Copywriter

  Desteny
  van Paassen

  “Not all superheroes wear capes. Voor deze held is het een spijkerbroek met blazer óf een huispakkie dat het daglicht niet kan verdragen.”

  Desteny is lid van het team en houdt zich bezig met de copywriting voor o.a. LinkedIn. Dit is echt een andere tak van sport binnen de social media en wij geloven echt in de kracht van specialisten! Zij zorgt samen met Lara en Evy dat alle ondersteunende zaken omtrent social media goed geregeld worden.

  Maaike Butijn

  Social Media
  Engagement Specialist

  Maaike

  Butijn

  “Ondanks dat ik naar Spanje ben gevlogen voor onbepaalde tijd, vlieg ik ook gewoon digitaal met De Marketingmoolenaar mee!”

  Maaike is lid van het team en houdt zich bezig met de engagement op social media. Dit houdt in dat zij ervoor zorgt dat je niet alleen aan het zenden bent met je content, maar ook ontvangt. Dit doet ze door likes en comments uit te delen bij jouw doelgroep, ze te volgen, maar ook door het gesprek met ze aan te gaan in de chat.

  Virtual
  Assistant

  Lara
  Verheggen

  “Ik kan het hele jaar door wel truffel pepernoten eten, maar goed ik werk met een superheld en niet met Sinterklaas 😛“

  Lara is lid van het team en is marketing communicatie specialist. Zij zorgt samen met Desteny en Evy dat alle ondersteunende zaken omtrent social media goed geregeld worden. Daarnaast helpt Lara mij met overzicht houden in o.a. mijn documenten en e-mail.

  Deze dingen doen we niet zelf, maar werken we voor samen met partners:

  Online advertising

  Webstrijd | Lisa & Iselle

  De dames van Webstrijd zijn fijne en betrouwbare partners op het gebied van alle soorten online advertising. Zij helpen je met: Search Ads (Microsoft & Google), Video ads (YouTube), Audio ads (Spotify), Shopping ads (Google), Display ads op Google (remarketing & prospecting) & social media ads (Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, LinkedIn). Klik hier om naar hun website te gaan.

  Bedrijfsfoto- & videograaf

  Marcelle Ohm

  Marcelle is bedrijfsfotograaf en -videograaf binnen het team van aangesloten partners. Met Marcelle’s grote passie voor het vertellen van verhalen d.m.v. stilstaand én bewegend beeld, brengt zij jouw socials naar een hoger level. Werk bekijken van Marcelle? Klik dan hier.

  Product- en interieurfotograaf

  Cynthia Zonneveld

  Cynthia is product- en interieurfotograaf binnen het team van aangesloten partners. Tijdens een shootdag kan zij ook gerust wat filmpjes maken voor TikTok of Reels. Klik hier om naar haar website te gaan!

  Shopify Webshop Specialist

  De WBshopmaker | Wilco Benedick

  Wilco is eigenaar van De WBshopmaker en betrouwbare partner in het maken van unieke en converterende webshops. Dit doet hij via Shopify en heeft inmiddels al meerdere ondernemers geholpen naar meer omzet. Check zijn website hier.

  Personal branding videograaf

  Voor de camera | Shelena van de Voorde

  De spontane en creatieve Shelena van de Voorde is als allround video- en fotograaf gespecialiseerd in het creëren van visuele content die naadloos aansluit bij jouw wensen.  Samen met jou bedenkt ze unieke beelden die jouw ondernemersverhaal laten schitteren. Binnen het team van partners maakt zij foto’s voor jouw personal branding en maakt ze professionele video’s voor TikTok of Reels.

  Conceptuele personal branding fotograaf

  Joy Portray | Joyce van Bergen

  Als personal branding fotografe helpt Joyce je graag jouw unieke eigenschappen visueel krachtig neer te zetten middels onderscheidende branding fotoshoots. Fashion en kunst is wat haar inspireert en dit zet ze ook in om unieke concepten neer te zetten waarmee je je brand naar een hoger niveau tilt. Bekijk haar website hier.

  Copywriter voor blogs en websites

  Britt Douwes

  Britt schrijft authentieke webteksten en blogs, die zowel passen bij je doelgroep als bij je missie en visie. Door helemaal te schrijven in jouw tone of voice, kan jij opvallen op jouw eigen unieke manier. Zodat jij de impact maakt die je zo graag wil. Meer van haar bekijken? Check het hier.

  SEO Specialist

  Zichtbaar met SEO | Paulien Stoop

  Paulien is SEO Specialist voor websites en webshops en denkt verder dan alleen een stukje tekst met keywords. Het verhogen van je positie in Google doe je met een gebruiksvriendelijke website helemaal ingericht op de behoefte van jouw klant. Paulien heeft o.a. gewerkt met de K.V.K., Adyen en YoungFinancials. Bekijk haar website hier.

  Ook partner worden?

  Neem contact op | jouw naam hier

  hier komt dan jouw eigen stukje tekst en website te staan. Let op: ik werk niet zomaar met iedereen samen.

  ~ Give me a sign and help is on the way! ~

  Simon | De Frietzaak

  Loïs genereert meer klanten en belicht onze zaak van meerdere kanten. Ga zo door!”

  Wilco | De WBshopmaker

  Zelf heb ik geen tijd en weinig inspiratie voor het schrijven van goede content. Sinds Loïs namens mij wekelijks meermaals actief is op LinkedIn, is mijn bedrijf enorm gegroeid en heb ik min. 2-3 klanten extra per maand.

  Francisca | FaceIt Beautysalon

  Loïs heeft me heel fijn geholpen met mijn socials. Mijn klantenkring is duidelijk gegroeid door haar hulp!

  Vraag je je nog af hoeveel social media voor je kan doen?

  Ik deel je mijn strategie. Ik post zelf…

  • 3-4x per week op Instagram
  • 4-5x per week op LinkedIn
  • 5-6x per week op TikTok

  Dat zijn zo’n 60 posts per maand.

  Daarnaast besteed ik wekelijks 1-2 uur aan interactie en weet ik hoe ik mijn acties moet opvolgen om ervoor te zorgen dat die kijkers klanten worden.

  Hierdoor heb ik…

  Wekelijks gesprekken met potentiële klanten en groeit mijn bedrijf snel door. Daarom werk ik nu ook met een team. Er is geen plafond, the sky is the limit (en daar voorbij).

  Wil jij ook de lucht in? Wij nemen je mee!

  We kunnen er lang of kort over praten maar het komt allemaal op 1 ding neer:

  Wij zorgen ervoor dat jij meer impact maakt en meer geld verdient. Sounds good, right!?